
昭和47年から愛され続ける、不朽の名作 Immortal masterpieces that have been loved since 1972 自1972年以來一直深受喜愛的不朽名作
白とグレーの落ち着いたグラデーションに、大きく花の文様をあしらった日本の代表的な土鍋 花三島(Ginpo三島) シリーズは、1970年代から続くロングセラーです。 プロの料理人から使われ始め、現在、国内外で幅広く愛され続けています。料亭・レストランで、20年以上使われ続けても、損なうことのない機能性と耐久性が持ち味です。 絵付けは全て手作業。絵付け職人自らが使用する刷毛を手作りし、自分の手に一番しっくりくるものを愛用しています。約半世紀にわたって、人々に選ばれ続ける傑作です。 The Hanamishima series, which comprises typical Japanese e“Donabe”casserole pot models featuring cool black and white gradations with large floral patterns, has been a long-selling series since the 1970s. Starting to be used by professional cooks, this series has been continually loved by a wide range of customers both in Japan and overseas. It features a functionality and durability that can be perfectly retained after continuous use for over 20 years in a traditional Japanese restaurant or any other restaurant. All of its painting is applied by hand. The hand-painting artisans use their own handmade paint brushes. These models are masterpieces, having been selected by users for over half a century. 日本代表性的土鍋花三島系列,具有柔和的白色和灰色漸變以及大型花朵圖案,自20世紀70年代以來一直暢銷。 花三島在初期是由專業廚師開始使用,發展至今則備受日本國內及海外一般消費者的歡迎。一些高級餐廳已持續使用花三島超過20年,其功能及耐用性卻依然無損,而這正是花三島的特點。 繪畫工序全為人手作業。畫師會製作自己的畫筆,務求令畫筆可以完全配合自己的手。所製作出來的花三島系列,即使經歷大約半個世紀,仍然是一款備受愛戴的傑作。。
